Kleurwedstrijd

Elk jaar doen een groot aantal kinderen van de basisscholen mee aan de kleurwedstrijd. Bij de collecte ontvang je meteen de kleurplaat. En natuurlijk kan de kleurplaat ook gedownload worden vanaf de website (onderaan deze pagina) en social media.

Er zijn altijd prachtige prijzen te winnen. Om voor een prijs in aanmerking te komen, moet je eerst de kleurplaat zo goed mogelijk en zo mooi als je kunt kleuren en vervolgens in de week voor de kermis (maandag 07 augustus tot en met vrijdag 18 augustus) inleveren in de grote kleurplaten bus die bij onze hoofdsponsor Warenhuis Post, Lievelderstraat 16 aanwezig is. Een deskundige jury zal de ingeleverde kleurplaten beoordelen. De basisschoolgroepen zijn daarvoor in verschillende categorieën ingedeeld:

3 prijzen voor groep 1 en 2
3 prijzen voor groep 3 en 4
3 prijzen voor groep 5 en 6
3 prijzen voor groep 7 en 8
één hoofdprijs uit bovenstaande categorieën

De allerkleinsten, die hun kleurtalent nog duidelijk moeten ontwikkelen, worden niet buitengesloten. Zij vormen een aparte categorie en voor hen staat een mooie aanmoedigings prijs ter beschikking. Let op: De prijzen worden uitgereikt op zaterdag 19 augustus circa 15.00 uur tijdens de kinderspelen in de muziekkoepel. Dus kleur ze, lever hem in en zorg dat je er bij bent de 19e. Veel succes!