Veel gestelde vragen

“Deur Grolle, veur Iederene” een motto dat wij als Stichting Grolse Kermis hanteren. Dat laten we ook in de betaalbaarheid van de kermis terugkomen. Onder meer door de muntprijs laag te houden. Dat kan doordat we met veel vrijwilligers werken.
De muntprijs is dit jaar € ?,??. De toiletten zijn gratis. Tijdens de kermis kan de SGK kermismunt ook ingeleverd worden bij ??. Inleveren van de kermismunt kan daar tot en met zondag 27 augustus 2023. Munten kunnen tijdens de kermis ook bij de kassa ingewisseld worden. De kassa sluit vrijdag om 00:00 uur en zaterdag, zondag en maandag om 01:00 uur.

Nee er is geen officiële garderobe aanwezig. Wel zijn er haakjes rechts vooraan in de tent waar je je jas op eigen risico kunt ophangen.

Kermis munten kunnen tijdens de Grolse kermis worden ingeleverd bij:

Ja in de feesttent kunt u hier gratis gebruik van maken.

Ja dat kan. Wij zijn voortaan ook via Whatsapp bereikbaar. Voor vragen, opmerkingen en vooral … foto’s! We vinden het namelijk fantastisch leuk om te zien hoe jullie je voorbereiden op de Grolse Kermis. Hoe verloopt het bijvoorbeeld bij het plakken van de bloemen? Rennen jullie 3x daags de kanonsbult op ter voorbereiding op het spelspektakel? Ook party pictures tijdens de Kermis zijn natuurlijk van harte welkom! Wij zijn te bereiken op : 06-47375754

Je kunt je aanmelden via het contact formulier.

Ja dat kan. Klik hier om naar het contactformulier te gaan. (Kies “Algemeen” als onderwerp) Daarna nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

De officiële opening van de Kermis 2023 met vuurwerk vind plaats op de Halve maan op zaterdag 19 augustus 2023 om 21.15 uur.

Door het scannen van de QR bij 1 van de bloempanelen kun je het formulier invullen met je voornaam, achternaam en emailadres. Door middel van het uittrekmenu kun je het juiste paneel kiezen. Daarna klik je op verzenden en je stem is uitgebracht. (Alle QR’s bij de panelen zijn identiek. Je stem breng je uit door het formulier in te vullen)