Een jaartje meer

Jaartje meer, het eigen Grolse Kermisfeest voor de ouderen onder ons. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een gevarieerd programma samengesteld. Het populaire Duo Een en Ander zeker geen onbekende laten jullie weer terug gaan in de tijd en met hun mooie liedjes en stukje cabaret wordt het zeker weer genieten geblazen. De feestvreugde wordt verhoogd door gebruik te maken van diverse instrumenten gitaar, mondharmonica, klarinet, trompet en saxofoon. Al met al heel herkenbaar programma met een hoog meezinggehalte.

Ook de zeer geliefde volkszanger uit Ulft Dave van de Schuur gaat er een Oldewetse gezellige middag van maken. Meezingers met Nederlandse en Duitse schlagers gezelligheid, de armen de lucht in, polonaises, voetjes van de vloer en/of lekker meedeinen op een heerlijke wals.

Ons eigen Huisdweilorkest van Jaartje Meer Windkracht 11 is helaas niet meer van de partij omdat ze gestopt zijn i.v.m. te weinig leden. Maar we hebben een waardige opvolger gevonden bij de Muziekvereniging Groenlo namelijk De Knolle. Zeker geen onbekende in Grolle. Dit bonte gezelschap maakt met hun uitgebreide repertoire er een echt feest van en brengen weer een aantal onvervalste sfeer verhogende deuntjes ten gehore. Zeker een feestje waar je weer bij moet zijn.

Reserveren voor de kaarten voor Jaartje meer kan tot 13 augustus 2022 door middel van een mail naar jaartjemeer@hotmail.com.
Of een telefoontje naar Ronald Westervoorde 06-23976243.

Deze kunnen opgehaald worden op woensdag 18 augustus aan de Eschweg 15 tussen 18.00 uur en 19.30 uur. Graag gepast betalen. Er wordt dan voor u een stoel gereserveerd en er is bediening aan tafel. Met koffie, drankjes, een hapje en een broodje. (Kaarten kosten € 12,50 per stuk)