Een jaartje meer

Jaartje meer, het eigen Grolse Kermisfeest voor de ouderen onder ons. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een gevarieerd programma samengesteld. Wat dacht u van Dubbel Solo, een super gezellig duo die vele genres zingen, Nederlandstalig, Duitstalig en Engelstalig. Dubbel Solo Dubbel plezier met muziek voor iedereen. Laat u deze middag verrassen door Meriam Bruggink en Willem Jansen

Ook de zeer geliefde volkszanger uit Ulft Dave van de Schuur is weer van de partij, hij  zette vorig jaar de tent op zijn kop. Hij wil en gaat er zeker weer een  Oldewetse gezellige middag van maken. Meezingers met Nederlandse en Duitse schlagers gezelligheid, de armen de lucht in, polonaises, voetjes van de vloer en/of lekker meedeinen op een onvervalste wals.

En uiteraard de Muziekvereniging Groenlo. Namelijk De Knolle, zeker geen onbekende in Grolle, laat weer van zich horen. Dit bonte gezelschap maakt met hun uitgebreide repertoire er een echt feest van en brengen weer een aantal onvervalste sfeer verhogende deuntjes ten gehore. Zeker een feestje waar je weer bij moet zijn.

Reserveren voor de kaarten voor Jaartje meer arrangement kan tot zaterdag 12 augustus 2023 door middel van een mail naar jaartjemeer@hotmail.com.
Of een telefoontje naar Ronald Westervoorde 06-23976243.

Deze kunnen opgehaald worden op woensdag 16 augustus aan de Eschweg 15 tussen 18.00 uur en 19.30 uur. Graag gepast betalen. Er wordt dan voor u een stoel gereserveerd en er is bediening aan tafel. Met koffie, drankjes, een hapje en een broodje. (Kaarten kosten € 15,00 per stuk)

Graag zien we u bij een Jaartje meer. Groetjes Jeanette, Chris, Marcel en Ronald