Een jaartje meer

Op zondag 18 augustus is er weer de gezellige Jaartje meer, hét Grolse Kermisfeest voor de ouderen onder ons. Vanaf 11.00 uur bent u welkom in de feesttent op de Maliebaan, waar we een gezellig feestje gaan bouwen tot ca 13.30 uur. Dit jaar heeft de organisatie weer een gevarieerd programma samengesteld. Na het succes van vorig jaar komt Dubbel Solo weer graag terug, een super gezellig duo die vele genres zingen, Nederlandstalig, Duitstalig en Engelstalig. Dubbel Solo Dubbel plezier met muziek voor iedereen. Laat u deze middag verrassen door Meriam Bruggink en Willem Jansen

Ook hebben we dit jaar 2DUWO weten vast te leggen. Dit professionele duo is van alle markten thuis, zo hebben ze veel optredens in Duitsland op hun programma staan. Dit jaar staan ze dus ook in de tent van de Grolse Kermis in Groenlo. Kenmerkend voor hun optreden is het persoonlijk contact, ze spelen namelijk draadloos tussen het publiek. Door middel van verzoekjes spelen ze ook in op de wensen van het publiek. Hun repertoire is zeer divers, van “gouwe ouwe” tot de laatste hits. Dus laat u verrassen door Agnes en Leslie.

En uiteraard de Muziekvereniging Groenlo. Namelijk De Knolle, zeker geen onbekende in Grolle, laat weer van zich horen. Dit bonte gezelschap maakt met hun uitgebreide repertoire er een echt feest van en brengen weer een aantal onvervalste sfeer verhogende deuntjes ten gehore. Zeker een feestje waar je weer bij moet zijn.

Reserveren voor de kaarten voor Jaartje meer arrangement kan, digitaal, via de SGK website tot en met zaterdag 10 augustus 2024.

Donderdagavond 15 augustus kunt u de kaarten ophalen bij de kassa bij de tent op het feestterrein aan de Maliebaan. Dit kan uitsluitend tussen 18.30 uur een 19.30 uur. Tevens kunt u de kaarten kopen. tegen contante betaling, bij de VVV Groenlo in de Kevelderstraat.

Graag zien we u bij een Jaartje meer. Groetjes Jeanette, Chris, Marcel en Ronald