Bloemenpanelen

Dit jaar is gelukkig het Coronavirus weer verdrongen door het Dahliavirus. Het maken van een bloemenpaneel is nog steeds een mooi en waardig begin van de Grolse kermis. Naast natuurlijk de jofele Grolse gezelligheid op het kermisterrein bij de muziekkoepel, is het ook een kleurrijke aanvulling op de kermisvreugde. Ieder jaar leven enthousiaste Grolse creatieve geesten, jong en oud zich uit om het kermisvierende publiek te verblijden met dit kleurrijke schouwspel maar natuurlijk ook zichzelf. We zien dat steeds meer kinderen deelnemen met hun eigen creatie, kinderen worden aangestoken en enthousiast gemaakt met natuurlijk het vele plezier voorop.

Het bouwen van een bloemenpaneel gebeurt veelal thuis onder carports of in garages of overkappingen. Mits je geen ruimte hebt helpen wij je zoeken voor een geschikte ruimte. Alle kinderpanelen ontvangen altijd een geldprijs en een beker. Om nog meer de kinderen te stimuleren en te motiveren hebben we voor de Kinderklasse dit jaar ook weer een extra mooie prijs beschikbaar gesteld. Maar zeker de moeite waard om ook dit jaar weer mee te doen aan het plakken van een kinderpaneel Bloemen en lijm worden voor de kinderpanelen gratis beschikbaar gesteld. De prachtige bloemenpanelen zullen zeker weer zorgen voor kleurrijk schouwspel op de Maliebaan.

Bent u ook weer zo benieuwd welke bloemrijke creaties er dit jaar weer zullen gaan ontstaan? Bezoek tijdens de kermisdagen het Kermisterrein waar u de panelen kunt aanschouwen. We gaan er met ons allen een mooi feest van maken en..

Kinderklasse: afmeting 1.22m x 1.22m (± 1500 bloemen + gratis lijm)
C-klasse: afmeting 2.44m x 1.22m (± 3000 bloemen)
B-klasse: afmeting 2.44m x 2.44m (± 6000 bloemen)
B-klasse: afmeting 2.44m x 3.66m (± 9000 bloemen)
Vrije klasse : afmeting en vormgeving is vrij
Maximale vergoeding: 20.000 bloemen per creatie gratis.

Wil je je nog opgeven voor de Bloemenpanelen dan kan dit nog tot 30 juli 2022 door middel van een mail naar panelencommissie@hotmail.com