Bloemenpanelen

Bloemenpanelen kleuren ook dit jaar weer het Kermisterrein in Grolle.

Het maken van een bloemenpaneel is nog steeds een mooi en waardig begin van de Grolse kermis. Naast natuurlijk de jofele Grolse gezelligheid op het kermisterrein bij de muziekkoepel, is het ook een kleurrijke aanvulling op de kermisvreugde. Ieder jaar leven enthousiaste Grolse creatieve geesten, jong en oud zich uit om het kermisvierende publiek te verblijden met dit kleurrijke schouwspel maar natuurlijk ook zichzelf. Hopelijk zien we dit jaar ook weer de nodige kinderpanelen. Kinderen kunnen deelnemen met hun eigen creatie. En plezier staat natuurlijk voorop!

Het bouwen van een bloemenpaneel gebeurt veelal thuis onder carports of in garages of overkappingen. Mits je geen ruimte hebt helpen wij je zoeken voor een geschikte ruimte. Alle kinderpanelen ontvangen altijd een geldprijs en een beker. Om nog meer de kinderen te stimuleren en te motiveren hebben we voor de Kinderklasse dit jaar ook weer een extra mooie prijs beschikbaar gesteld. Maar zeker de moeite waard om ook dit jaar weer mee te doen aan het plakken van een kinderpaneel. Bloemen en lijm worden voor de kinderpanelen gratis beschikbaar gesteld. De prachtige bloemenpanelen zullen zeker weer zorgen voor kleurrijk schouwspel op de Maliebaan.

Bent u ook weer zo benieuwd welke bloemrijke creaties er dit jaar weer zullen gaan ontstaan? Bezoek tijdens de kermisdagen het Kermisterrein waar u de panelen kunt aanschouwen en deze kunt u ook dit jaar weer beoordelen door middel van een scan. We gaan er met ons allen een mooi feest van maken!

Kinderklasse: afmeting 1.22m x 1.22m (± 1500 bloemen + gratis lijm)
C-klasse: afmeting 2.44m x 1.22m (± 3000 bloemen)
B-klasse: afmeting 2.44m x 2.44m (± 6000 bloemen)
B-klasse: afmeting 2.44m x 3.66m (± 9000 bloemen)
Vrije klasse : afmeting en vormgeving is vrij
Maximale vergoeding: 20.000 bloemen per creatie gratis.

Wil je je nog opgeven voor de Bloemenpanelen dan kan dit nog tot zaterdag 29 juli 2023 door middel van een mail naar panelencommissie@hotmail.com of een telefoontje naar Ronald Westervoorde (06 239 76 243)

We laten ons weer verrassen met jullie creaties. Willy, Niek, Arne en Ronald.