Bloemenpanelen

Bloemenpanelen Dahlia’s Grolle

Een mooi begin van de Grolse kermis is onder andere het maken van mooie creaties met dahlia’s (Bloemen) op houten panelen. De voorpret die je hebt met  een groep is van een kale plaat iets moois maken met dahlia’s. Kontjes kniepen, knippen, plakken, nieten, lekker kletsen Grolse gemoedelijkheid en het samen plezier beleven.

Deze kleurrijke  creaties worden tentoongesteld op het kermisterrein aan de Maliebaan. Het mooie van het maken van bloemenpanelen is dat iedereen er aan mee kan doen van jong tot oud. Er zijn verschillende klassen: van kinderklasse t/m  B klasse.

Heb je een mooi idee, en begint het al te borrelen!! Welke bloemen (dahlia’s) wil je en welke kleuren zijn er. Bedenk een mooie naam van je ontwerp/creatie en geef je snel op. De Dahlia’s krijg je ook dit jaar weer gratis van de Stichting Grolse Kermis.

Het plakken van de verschillende panelen gebeurt meestal in een schuur, garage, onder een carport, of onder een tent. Je hebt niet veel ruimte nodig om mee te kunnen doen. Heb je geen geschikte ruimte dan denken we graag met je mee er één te vinden.

Niet onbelangrijk is natuurlijk dat er mooie prijzen te winnen zijn. Per Klasse ontvangen jullie een mooie beker en geld prijs. Bij de kinderklasse krijgt elk deelnemend groepje een mooie beker, geldprijs en dit jaar is er weer een extra prijs beschikbaar gesteld. Dus het is zeker de moeite waard om dit jaar mee te doen met de kinderklasse.

De prachtige bloemenpanelen worden tentoongesteld op het kermisterrein aan de Maliebaan. Bij de panelen staan info bordjes met hierop wie het hebben gemaakt en de originele creatieve omschrijving.

Wil je het ook beoordelen/jureren dat kan, scan de QR code die bij het paneel staat. We gaan er met ons allen weer een mooie kermis van maken!

Voor informatie of aanmelden kun je je opgeven bij  Ronald Westervoorde (0623976243) of mail naar panelencommissie@hotmail.com. Opgeven kan t/m vrijdag 26 juli 2024.

Wij zijn er helemaal klaar voor:
Bloemenpanelen commissie dahlia’s Grolle wenst u allen fijne kermisdagen.

Willy, Arne, Ronald H, Sander, Ronald W.

Kinderklasse: afmeting 1.22m x 1.22m (± 1500 bloemen + gratis lijm)
C-klasse: afmeting 2.44m x 1.22m (± 3000 bloemen)
B-klasse: afmeting 2.44m x 2.44m (± 6000 bloemen)
B-klasse: afmeting 2.44m x 3.66m (± 9000 bloemen)