Kindershow

Kindershow “Anders met Sander

Op zaterdagmiddag  is er van 14.00 tot 15.00 uur voor de peuters en de kinderen tot en met groep 3 van de basisschool een prachtige en humoristische kindershow in de feesttent.

Sander oftewel Anders met Sander is een allround entertainer Anders met Sander is te boeken met zijn eigen kindershow. Inmiddels is hij al ruim 10 jaar toonaangevend op het gebied van kinderentertainment.
Deze jeugdshow onderscheidt zich door hoogwaardig vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan.
Een gevarieerd en vooral interactief programma waarin verbluffende goocheltrucs, buikspreken en een spetterende ballonnenfinale worden afgewisseld door leuke en herkenbare mee-zing liedjes.
Zijn unieke en afwisselende kindershow maakt Anders met Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment.
Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en nog belangrijker, hij weet ook hoe hij de kinderen en ook de ouders de gehele show kan behouden.
Het is een vrolijke en energieke show die je laat lachen aan de lopende band.
Voorzien van een groot showdecor en professioneel licht en geluid is hij inzetbaar voor ieder soort feest.

Zorg er daarom voor dat je op tijd bent. Je hebt dan de beste plaatsen en ….. wij kunnen dan ook op tijd beginnen!
Belangrijke afspraken voor de ouders/begeleiders:

  • na afloop van de voorstelling ontvangen de kinderen een gratis traktatie
  • wij verzoeken de ouders en/of begeleiders om tijdens de voorstelling niet tussen de kinderen te gaan zitten, u voelt zich misschien weer jong, maar u belemmert het uitzicht van de kinderen achter u.
  • er mag in de feesttent uiteraard niet worden gerookt!!