Bedrijvenuurtje

Beste ondernemer,

Namens de Stichting Grolse Kermis nodigen wij u en uw collega’s graag uit voor het “Bedrijvenuurtje” tijdens de Grolse kermis 2024. Met het “Bedrijvenuurtje” bieden wij medewerkers van bedrijven uit Groenlo en in de nabije omgeving de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op het kermisterrein. Het idee achter het bedrijvenuurtje is dat uw bedrijf munten koopt in de voorverkoop, tegen gereduceerd tarief, zodat de medewerkers een ontspannen en leuke middag hebben op het kermisterrein.

• DATUM: Vrijdag 16 augustus 2024
• LOCATIE: Feesttent terrein “DE MALIEBAAN” te Groenlo
• TIJDSTIP: 16.00-19.00 uur (daarna vrije inloop tot 01.00 uur)

Dit jaar hebben wij de band De Rode Lopers voor u geregeld. Er is een eetgelegenheid aanwezig, zodat u met een gevulde maag aan de borrel kunt beginnen. Het Bedrijvenuurtje is officieel tot 19:00 uur, daarna is er vrije inloop en gaat het feestje door tot 01:00 uur. U kunt uw bedrijf opgeven via onderstaande knop. We vragen u om het aantal munten dat u wenst te kopen en een indicatie van het aantal medewerkers in te vullen. De munten zijn enkel in de voorverkoop tegen een gereduceerd tarief van €2,40 (excl. Btw) per munt te bestellen. Graag ontvangen wij de aanmelding voor 4 augustus 2024.

Informatie over de munten en facturatie:
• De muntprijs is €2,40 (excl. Btw)
• De bestelde munten zullen door de Stichting Grolse Kermis aan u met een BTW-factuur gefactureerd worden als representatiekosten.
• Deze munten zijn alléén geldig op vrijdag 16 augustus 2024 van 16:00 uur tot 01:00 uur. Deze kunnen niet worden omgeruild voor de weekend munten, maar kunnen vrijdag 16 augustus tot 01:00 worden ingeleverd.
• De bestelde munten inclusief de factuur brengen wij persoonlijk bij uw bedrijf langs.

De muziek is geregeld, de munten gedrukt en natuurlijk hebben wij er heel veel zin in. Kortom, wij zien u graag op vrijdag 16 augustus vanaf 16:00 uur.

Tot ziens op De Maliebaan!