Bedrijvenuurtje

Beste ondernemer,

Namens de Stichting Grolse Kermis nodigen wij u en uw medewerkers graag uit voor het “Bedrijvenuurtje” tijdens de Grolse Kermis 2022. Met het “Bedrijvenuurtje” bieden wij medewerkers van bedrijven uit Groenlo en nabije omgeving de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op het kermisterrein. Het idee achter het Bedrijvenuurtje is dat het bedrijf munten koopt in de voorverkoop, tegen gereduceerd tarief, zodat het personeel een ontspannen en leuke middag heeft op het kermisterrein.

• DATUM: Vrijdag 19 augustus 2022
• LOCATIE: Feesttent terrein “DE MALIEBAAN” te Groenlo
• TIJDSTIP: 16.00-19.00 uur (daarna vrije inloop tot 00.00 uur)

Wij hebben de Millennium Showband voor u geregeld. Vanaf 16:00 uur is er een eetgelegenheid aanwezig, zodat u met een gevulde maag aan de borrel kunt beginnen. Het bedrijvenuurtje is officieel tot 19:00 uur, daarna is er vrije inloop en gaat het feestje door tot 00:00 uur. U kunt uw bedrijf opgeven door het aanmeldformulier in de bijlage te mailen naar bedrijvenuurtjesgk@gmail.com. We vragen om het aantal munten dat u wenst te kopen en een indicatie van het aantal medewerkers. Deze munten zijn enkel in de voorverkoop tegen een gereduceerd tarief van €2,00 per munt te bestellen. Graag ontvangen wij de aanmelding voor 17 juli 2022.

Informatie over de munten en facturatie:
• De bestelde munten zullen door de Stichting Grolse Kermis aan u met een BTW-factuur gefactureerd worden als representatiekosten.
• Deze munten zijn alléén geldig op de vrijdag 19 augustus 2022 van 16:00 uur tot 00:00 uur. Deze kunnen niet worden omgeruild voor de weekend munten, maar zijn volgend jaar tijdens het Bedrijvenuurtje wederom geldig en te gebruiken.
• De bestelde munten inclusief de factuur brengen wij persoonlijk bij uw bedrijf langs. De muziek is geregeld, wij staan er klaar voor en natuurlijk hebben wij er heel veel zin in. Kortom, wij zien u graag op vrijdag 19 augustus vanaf 16:00 uur.

Tot ziens op De Maliebaan!